696 Sayılı KHK. Gereği İşçi Statüsüne Geçiş Sınav Takvimi

02.03.2018

696 Sayılı KHK. gereği Büyükşehir Belediyemizde hizmet alımı (taşeron) olarak görev yapan personelin işçi statüsüne geçiş sınav takvimi açıklanmıştır.

696 Sayılı KHK. gereği yukarıda belirtilen personelin Arşiv Araştırması Valilik Makamından istenmiş, ancak henüz neticelendirilememiştir.  Arşiv araştırması olumsuz (menfi) olarak neticelenen kişilerin başvuruları geçiş sürecinin tüm aşamalarında ret olarak değerlendirilecek, ayrıca, 696 sayılı KHK.da belirtilen şartları taşımadığı daha sonra tespit edilen adayların geçiş işlemi  yapılsa dahi iş sözleşmesi tazminatsız ve bildirimsiz olarak feshedilecek, kişiye yapılan ücret vb. tüm ödemeler yasal faiziyle birlikte geri alınacaktır.

Başvuran tüm adaylara ilanen tebliğ olunur. Adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Tüm sınavlar Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde yapılacaktır.

Sınav takvimini görmek için tıklayınız...