Geri Tüm Duyurular

COVİD-19 SALGINIYLA MÜCADELE KAPSAMINDA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI OLAN SAATLERDE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI SEFER HAREKET SAATİ DÜZENLEMELERİ

15.12.2020 tarihli İçişleri Bakanlığı Covid-19 ek önlemler konulu Genelge kapsamında; 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 21.00’den, 4 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar olan sokağa çıkma kısıtlamasında Muğla İl genelinde uygulanacak Belediyemiz toplu taşıma araçları ve belediyemiz denetimindeki Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTTA) sefer hareket saatlerinde düzenleme yapılmış olup, güncel sefer hareket saatlerine Belediyemiz  www.mugla.bel.tr/hizmetler/otobus-sefer-saatleri  web adresinden ulaşılabilmektedir.

Ayrıca Covid-19 nedeniyle sağlık çalışanlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak için hizmete sunduğumuz ücretsiz özel servis hizmetimiz devam etmektedir.