Fethiye İlçesi Toplu Taşıma Hatlarında Uygulanacak Ücret Tarifeleri

27.07.2016

Fethiye Şehirci Minibüs Kooperatifi Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTTA) Sistemine Geçiş Yaptı.

1 Ocak 2015 tarihinden itibaren uygulanan toplu taşıma araçları fiyat tarifesinin Fethiye ilçesinde uygulanan fiyat tarifelerinden farklı olması sebebiyle il genelinde fiyat birlikteliğinin sağlanabilmesi amacıyla 14/07/2016 tarih ve 307 sayılı Muğla Büyükşehir Belediye Meclisinin kararı ile düzenleme yapılmıştır. Fethiye şehir içindeki taşımacı minibüs kooperatiflerinin otobüs nitelikli araçları ile Özel Toplu Taşıma Araçları (ÖTTA) sistemine dâhil edildiği, aynı zamanda indirimli ve ücretsiz seyahat etme hakkına sahip vatandaşlara (65 yaş üstü vatandaşlar, şehit yakınları, vazife malulleri gibi) ücretsiz taşıma hizmetinin verileceği, Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarına uygulanan fiyat tarifesinin 01/08/2016 tarihinde uygulamaya geçirileceği Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.

Fethiye İlçesi Toplu Taşıma Hatlarında Uygulanacak Ücret Tarifeleri İçin Tıklayınız…