Kamuoyuna Duyurulur Menteşe İlçesi Toplu Taşıma Güzergâhları Hakkında

21.02.2019

Muğla İl Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgiye göre “22/02/2019 Cuma günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ilimize yapacağı ziyaret nedeni ile 22/02/2019 günü saat 12:00 ile 16:00 arası Cumhuriyet Meydanı, Stadyum Protokol Girişi, Zübeyde Hanım Caddesi, Çamlık Sokak, İsmet Çatak Caddesi, Cumhuriyet Caddesi, Özer Türk Caddesi, Hasan Ali Yücel Caddesi, Zihni Derin Caddesi, Haluk Özsoy Caddesi, Orhaniye Cami çevresindeki 1. Sokak, 6. Sokak, 4. Sokak, Şerafettin Turhan Sokak ve Kışla Parkı içerisindeki programlar sürecinde park ve araçlara seyir yasağı uygulanacaktır”. Konuyla ilgili trafik işaret ve işaretçilerinin belirttiği güzergâhlardan, aşağıda yer alan haritada belirtilen toplu taşıma güzergâhına en yakın noktalardan belirtilen tarih ve saat aralıklarında ulaşım hizmeti sağlanacaktır. Menteşe İlçesindeki toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımızın Emniyet birimlerince değiştirilecek güzergâhlardan etkilenmemeleri adına, güncel güzergâh bilgilerine 444 48 01 ve 0252 212 64 41 numaralı telefonları arayarak ulaşabilirler.