KURBAN BAYRAMINDA UYGULANILACAK SEFER SAATLERİ (31.07.2020-03.08.2020)

30.07.2020

1. Menteşe ve Ula ilçelerinde uygulanacak sefer saatleri için tıklayınız.
  2. Bodrum İlçesi;
  • Mutlu, İçmeler, Bardakçı, Kalekonut ve Hastane güzergahlarında Kurban Bayramı’nın 1. Günü sefer aralıkları 20 dakika olacak şekilde planlama yapılmıştır. Diğer günlerde güncel sefer saatleri uygulanacaktır.
  • Mumcular güzergâhında Kurban Bayramı’nın 1.günü “Pazar” günü sefer saatleri uygulanacaktır. Diğer günlerde güncel sefer saatleri uygulanacaktır.
  • Konacık-Adayer güzergâhında Kurban Bayramı’nın 1.günü “Hafta Sonu” sefer saatleri uygulanacaktır. Diğer günlerde güncel sefer saatleri uygulanacaktır.
  • Yakaköy güzergâhında Kurban Bayramı’nın 1.günü “Hafta Sonu” sefer saatleri uygulanacaktır. Diğer günlerde güncel sefer saatleri uygulanacaktır.
  • Turgutreis güzergâhında Kurban Bayramı’nın 1,2 ve 3. günleri “Pazar” günü sefer saatleri uygulanacaktır. Kurban Bayramı’nın 4. günü güncel sefer saatleri uygulanacaktır.
  • Yalıçiftlik güzergâhında “Pazar” günü sefer saatleri uygulanacaktır.
  • Yalıkavak güzergâhında Kurban Bayramı’nın 1,2 ve 3. günleri “Pazar” günü sefer saatleri uygulanacaktır. Kurban Bayramı’nın 4. günü güncel sefer saatleri uygulanacaktır.
  • Diğer güzergâhlara ait güncel sefer saatlerine www.mugla.bel.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.

1. Fethiye ve Seydikemer İlçeleri;
  • Nif-Üzümlü-İncirköy güzergahı sefer saatleri için tıklayınız.
  • Göcek-İnlice, Kargı-Yanıklar-Çiftlik, Karaçulha, Esenköy, Çamköy-Eldirek, Fethiye İşletme Fakültesi, Ören-Atlıdere-Ortaköy, Çalış, Sahilden Çalış Taşyaka-Karagözler, Çatalarık, güzergahlarında “Pazar” günü sefer saatleri uygulanacaktır.

1. Yatağan İlçesi;
  • Yatağan-Menteşe güzergâhında “Hafta Sonu” sefer saatleri uygulanacaktır.

1. Kavaklıdere, Milas, Marmaris, Datça İlçeleri;
  • Sefer saatlerinde değişiklik yapılmayacak olup, güncel sefer saatlerine www.mugla.bel.tr web adresinden ulaşabilirsiniz.
  1. Köyceğiz, Ortaca, Dalaman İlçeleri;
  • Tüm güzergâhlarda “Hafta Sonu” sefer saatleri uygulanacaktır.

1. NOT: Toplu taşıma araçlarında karşılaşılan olumsuz durumların doğru, hızlı ve çözüme yönelik araştırmanın yapılabilmesi ve olayın tespiti amacıyla, güzergâh, tarih, saat ve plaka bilgilerinin 444 48 01 ve 0 (252) 212 64 41 numaralı çağrı merkezlerine bildirilmesi durumunda veya info@mugla.bel.tr adresine gönderilen elektronik posta yoluyla iletilen talep ve şikayetlere yönelik yapılacak incelemeler doğrultusunda gerekli iş ve işlemler tesis edilecektir.