Menteşe İlçesi Abdi İpekçi Caddesi (Kademe Mevki) Yapılacak Olan Yol Çalışması Nedeniyle Geçici Güzergâh Değişikliği

15.01.2020

Menteşe İlçesi Abdi İpekçi Caddesi, Kandere köprüsü arasında yapılacak olan yol çalışması nedeniyle 15/01/2020 tarihinde araç trafiğine kapatılacaktır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar,

Akçova, Yeşilyurt, Bayır, Kafaca, Menteşe Yapı Koop. ve Stadyum-Şehiriçi-Akyol-Kademe, Menteşe Yapı Koop - Tıp hattında hizmet veren araçlarımız gidiş güzergahında; Hasan Ercan Caddesi, Mehmet Polatoğlu Sokak, Recai Güreli Caddesi,  Abdi İpekçi Caddesi, Çağdaş Sokak ve Dönence Sokak İstikametini kullanarak güzergâhına devam edecektir.

Akçova, Yeşilyurt, Bayır, Kafaca, Menteşe Yapı Koop. ve Stadyum-Şehiriçi-Akyol-Kademe, Menteşe Yapı Koop - Tıp hattında  hizmet toplu taşıma araçlarımız menteşe İlçe Merkezine dönüşte ise Atatürk Bulvarı, Çeyiz Sokak (Sertaç Market), Rıfat Ayaydın Caddesi, Hasan Ercan Caddesi üzerinden Zübeyde hanım Caddesinne Çıkacaktır.

Stadyum-Şehiriçi-Akyol-Kademe dönüş istikametinde Rıfat Ayaydın Caddesi, Hasan Ercan Caddesi üzerinden Zübeyde hanım Caddesine Çıkacaktır.

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Olan Yol

Yeşil:    Gidiş Güzergâhında Kullanılacak

Mavi:     Menteşe İlçe Merkezine Dönüş Güzergahında Kullanılacak.