Menteşe İlçesi Abdi İpekçi Caddesi Üzerinde Yapılacak Olan Yol Çalışması Nedeni İle Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

16.10.2018

Menteşe ilçesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde yapılacak olan yol çalışmaları nedeni ile 16/10/2018 (Salı)  günü trafiğe kapatılacaktır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar, Menteşe Yapı Kooperatifi, Menteşe Yapı Kooperatifi – Tıp Fakültesi, Şehiriçi – Akyol, Yeşilyurt, Kafaca, Bayır hatlarında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız Gidiş güzergâhında Hasan Ercan Caddesi, Mehmet Polatoğlu Sokak, Abdi İpekçi Caddesi, Leylak Sokak, Rıfat Ayaydın Caddesi istikametini kullanacaktır. Dönüş güzergâhında ise Abdi İpekçi Caddesi Rıfat Ayaydın Caddesi, istikametinden güzergâhını tamamlayacaktır.