Menteşe İlçesi Emek Caddesi Üzerinde Yapılacak Olan Yol Çalışması Nedeni İle Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

28.08.2019

Menteşe İlçesi Emek Caddesi Üzerinde (Dilber Çetme Sokak İle Uğur Mumcu Bulvarı Arasındaki Kısımda) Yapılacak Olan Yol Çalışması Nedeni İle Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

Menteşe ilçesi Emek Caddesi üzerinde (Dilber Çetme Sokak İle Uğur Mumcu Bulvarı Arasındaki Kısımda) yapılacak olan yol çalışmaları nedeni ile 29/08/2019 (Perşembe) saat 08:00 - 02/09/2019 (Pazartesi) 18:00 saatleri arasında trafiğe kapatılacaktır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar Menteşe Otogar – Şehir İçi / Akyol / Kademe (Ring) hattında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız gidiş güzergâhında Emek Caddesi, Bayram Çetinkaya Caddesi, Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Uğur Mumcu Bulvarı istikametini kullanacaktır.