Menteşe İlçesi Eski Otogar ile Yeni Otogar arasında kalan Dirgeme Yolunda Yapılacak Olan Yol Çalışması Nedeniyle Geçici Güzergâh Değişikliği

06.03.2019

Menteşe İlçesi Eski Otogar ile Yeni Otogar arasında kalan Dirgeme yolunda yapılacak olan yol çalışması nedeniyle 07/03/2019 günü  araç trafiğine kapatılacaktır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar,

Bodrum, Milas, Yatağan, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Datça, Marmaris, Ula, Akkaya, Yeni Otogar Eski Hastane RİNG, Yeni Otogar-Menteşe Koop., Denizova-Derinkuyu, Dağpınar-Zeytinköy, Meke-Algı, Yeni Otogar-Kötekli-Yeniköy (Gece Hattı),   hattında hizmet veren araçlarımız gidiş ve dönüş güzergâhında; Eski Otogar ile Yeni Otogar arasında kalan Dirgeme yolu istikametine girmeyerek Muğla Çevre Yolu, Denizli-Marmaris Kavşağı, Uğur Mumcu Bulvarı, Tayyare Kavşağı, Atatürk Bulvarı, Adliye kavşağını istikametini kullanacaktır.