Menteşe İlçesi Güzergâh Değişikliği

08.02.2018

Menteşe İlçesi Güzergâh Değişikliği

Menteşe ilçesinde; 1-1 Kötekli-Yeniköy,  1-2 Otogar-Stadyum-Kampüs, 1-7 Otogar-Stadyum-TOKİ, 1 -20 Süpüroğlu-Ortaköy, 1-31 Otogar- Tıp Fakültesi,  1-32 Menteşe Yapı Kooperatifi- Tıp Fakültesi, 1-33 Düğerek-Tıp Fakültesi,  Hatlarında çalışan araçlarımız Zübeyde Hanım Caddesi, Adliye önü, Atatürk Bulvarı, Tayyare Kavşağı istikametinden güzergâhına devam etmekteydi. Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 nolu hizmet binası önü Uğur Mumcu Bulvarının trafiğe açılması ile Stadyum önünden hareket eden araçlarımız Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Uğur Mumcu Bulvarı, Tayyare Kavşağı istikametinden güzergâhlarına devem edecektir.

Dönüş Güzergâhında ise, , Tayyare Kavşağı, Uğur Mumcu Bulvarı, Aylin Karaca Kavşağı, Cumhuriyet Caddesi (Orman Bölge Müdürlüğü Önü), Zübeyde Hanım Caddesi istikametinden stadyum önünde güzergâhını sonlandıracaktır.

İptal Olan Geçici Güzergâh           Gidiş Güzergâh                            Dönüş Güzergâhı