07.04.2020

Menteşe İlçesi Hasan Ali Yücel Caddesinin Araç Trafiğine Açılması NedeniyleToplu Taşıma Hatları Güzergâh Değişikliği;

Menteşe ilçesi Hasan Ali Yücel Caddesinin trafiğe açılması nedeniyle; 08/04/2020 (Çarşamba) saat 06.00’dan itibaren aşağıda belirtilen güzergah üzerinden ulaşım hizmeti sunulmaya başlanacaktır.

Kötekli-Yeniköy, Kampüs, Süpüroğlu- Ortaköy Hattı Güzergahı; Menteşe İlçesi Kent Meydanı İnşaat Alanı Önünden, Zübeyde Hanım Caddesi, Hasan Ali Yücel Caddesi Aylin Karaca Kavşağı, Uğur Mumcu Bulvarı üzerinden güzergâhına devam edecek olup, dönüş güzergâhında mevcut güzergâhlarını kullanacaklardır.

Stadyum – TOKİ, Menteşe Yapı Koop- TIP,  Stadyum –TIP Hattı Güzergahı Stadyum önünden kalkarak, Zübeyde Hanım Caddesi, Hasan Ali Yücel Caddesi,  Uğur Mumcu Bulvarı üzerinden güzergâhına devam edecek olup, dönüş güzergâhında mevcut güzergâhlarını kullanacaklardır.

Yaraş – Gölcük Toplu Taşıma Hattı Güzergâhı; Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki Menteşe İlçesi Kent Meydanı İnşaat Alanı altındaki duraktan kalkış yaparak, Üntaş Kavşağıdan Yukarı İsmet Çatak Caddesi istikametinden güzergahına devam edecek olup, dönüş istikametinde ise mevcut güzergahlarını kullanacaklardır.

Yeşilyurt -  Kafaca – Bayır Hattı Güzergâhları Stadyum altı durağından, Köprü istikametinden Zübeyde Hanım Caddesi, Üntaş kavşağı, Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Cumhuriyet Caddesi istikametinden Cumhuriyet Meydanı, Recai Güreli Caddesi üzerinden güzergâhına devam edecek olup, dönüş güzergâhında mevcut güzergâhlarını kullanacaklardır.

Hacıahmet – Kadıkahvesi Hattı Güzergâhı; Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki Menteşe İlçesi Kent Meydanı İnşaat Alanı altındaki duraktan kalkış yaparak, Üntaş Kavşağıdan Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı istikametinden güzergâhına devam edecek olup, dönüş istikametinde ise mevcut güzergâhlarını kullanacaklardır.

Ula, Doğanköy, Yerkesik; Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki Söğütlü Market Durağından Hareketle Üntaş Kavşağıdan Hasan Ali Yücel Aylin Karaca Kavşağı istikametinden güzergâhına devam edecek olup, dönüş istikametinde ise mevcut güzergâhlarını kullanacaklardır.

--------     Yaraş – Gölcük Toplu Taşıma Hattı Güzergâhı

--------     Stadyum – TOKİ, Menteşe Yapı Koop- TIP,  Stadyum –TIP Hattı Güzergâhı

--------     Kötekli-Yeniköy, Kampüs, Süpüroğlu- Ortaköy Hattı Güzergâhı

--------     Hacıahmet – Kadıkahvesi Hattı Güzergâhı