Menteşe İlçesi Hasan Ercan Caddesi ile Mehmet Polatoğlu Sokak Üzerinde Yapılacak Olan Altyapı, Yol ve Kaldırım Çalışması Nedeniyle Geçici Güzergah Değişikliği

29.05.2020

Menteşe İlçesi Hasan Ercan Caddesi ile Mehmet Polatoğlu Sokak  Üzerinde Yapılacak Olan Altyapı, Yol ve Kaldırım Çalışması  Nedeniyle Geçici Güzergah Değişikliği

Menteşe İlçesi Hasan Ercan Caddesi ile Mehmet Polatoğlu Sokak Üzerinde 01/06/2020-30/06/2020 tarihleri arasında altyapı, yol ve kaldırım çalışması yapılacak olup toplu taşıma araçları güzergah değişikliği olacaktır.

Hasan Ercan Caddesi ile Mehmet Polatoğlu Sokak Üzerinde altyapı, yol ve kaldırım çalışması tamamlanıncaya kadar, Akçova, Yeşilyurt, Bayır, Kafaca, İkizce , Kozağaç  Menteşe Koop. ve Stadyum - Şehiriçi-Akyol-Kademe, Menteşe Yapı Koop – Tıp hattında hizmet veren araçlarımız gidiş güzergahında; Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Cumhuriyet Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Recai Güreli Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi istikametinde güzergahlarına devam edeceklerdir.

Akçova, Yeşilyurt, Bayır, Kafaca, Menteşe Yapı Koop. ve Stadyum – Şehiriçi - Akyol -Kademe, Menteşe Yapı Koop – Tıp hattında hizmet veren toplu taşıma araçları dönüş güzergahında ise Atatürk Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, Rıfat Ayaydın Caddesi, Cevizli Sokak, Şehit Özden Aşınmaz Caddesi üzerinden Zübeyde Hanım Caddesi, Adliye Kavşağından   stadyum istikametine devam edecektir.

Kırmızı: Trafiğe Kapalı Yol

Yeşil:    Toplu Taşıma Araçlarının Menteşe İlçe Merkezine Dönüş Güzergahı