Menteşe İlçesi Rıfat Ayaydın Caddesi Üzerinde Alt Yapı Çalışması Nedeni İle Toplu Taşıma Hattı Güzergâh Değişikliği

18.09.2019

Menteşe İlçesi Rıfat Ayaydın Caddesi Üzerinde Alt Yapı Çalışması Nedeni İle Toplu Taşıma Hattı Güzergâh Değişikliği;

Menteşe ilçesi Rıfat Ayaydın Caddesi üzerinde altyapı çalışması nedeni ile 19/09/2019 (perşembe) günü itibari ile aşağıda belirtilen güzergah üzerinden ulaşım hizmeti sunulmaya başlanacaktır.

Menteşe Yapı Koop/Otogar – Menteşe Yapı Koop/Tıp Fakültesi – Şehir içi/Akyol – Yeşilyurt – Dağdibi – Kafaca – Bayır – İkizce - Kozağaç hattında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız gidiş güzergâhında Hasan Ercan Caddesi, Rıfat Ayaydın Caddesi, Mehmet Polatoğlu Sokak, Recai Güreli Abdi İpekçi Caddesi ve dönüş güzergâhında Abdi İpekçi Caddesi, Leylak Sokak, Rıfat Ayaydın Caddesi, Hasan Ercan Caddesi istikametini kullanacaktır.

Not :

Yeşil:     Gidiş Güzergâhı