MENTEŞE İLÇESİ TEYYARE KAVŞAĞINDA YAPILACAK OLAN ASFALT KAPLAMA ÇALIŞMASI NEDENİYLE ALTERNATİF TOPLU TAŞIMA GÜZERGAHI

26.04.2020

Menteşe İlçesi Teyyare kavşağında 24 Nisan 2020 tarihinde başlanılmış olan asfalt kaplama çalışması nedeniyle Teyyare kavşağına olan giriş ve çıkışlar kapatılmış olup, Uğur Mumcu Bulvarı üzerinden girişler Sanayi Kavşağından Şht. Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesi ve Ova Yolu üzerinden sağlanacaktır.

Aylin Karaca kavşağından Teyyare kavşağına gelişler Emek Caddesi ile Şht. Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesi üzerinden sağlanacaktır.

Atatürk Bulvarı üzerinden Teyyare Kavşağına gelişler Adliye Kavşağından kapatılmış olup, alternatif güzergâhlar kullanılacaktır.

Asfaltlama çalışmaları süresince; Menteşe Yapı Koop – TIP Fak. /Stadyum – Kampüs / Stadyum – TIP Fakültesi / Stadyum – Kötekli - Yeniköy / Stadyum – TOKİ / Süpüroğlu – Ortaköy/ Yaraş – Hacıahmet Hatları ve Sağlık Çalışanları Servis Araçları  Zübeyde Hanım Caddesi, Hasan Ali Yücel Caddesi, Aylin Karaca Kavşağı, Uğur Mumcu Bulvarı, 11. Sokak,  Şht. Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesi, 170. Sokak, 134, Sokak ve Uğur Mumcu Bulvarı Üzerinden güzergâhlarına devam edecek olup, dönüş güzergâhlarında ise 170. Sokak, 134, Sokak, Şht. Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesi 11. Sokak Uğur Mumcu Bulvarı üzerinden güzergâhlarına devam edecektir.

Fethiye – Ortaca – Köyceğiz – Dalaman - Datça – Marmaris – Ula İlçeleri İstikametinden Gelen Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTTA) Güzergahı ise, Uğur Mumcu Bulvarı Sanayi (AVM) Kavşağı, Ova Yolu üzerinden, Adliye Kavşağında son bulacak olup, dönüş güzergahında ise Şehirler arası terminalden hareketle Adliye Kavşağı, Ova Yolu üzerinden AVM servis yolu kullanarak Uğur Mumcu Bulvarı Üzerinden güzergahına devam edecektir.

…………….  Kapalı Güzergah

……………. Menteşe Yapı Koop – TIP Fak. / Stadyum – Kampüs / Stadyum – TIP Fakültesi / Stadyum – Kötekli Yeniköy / Stadyum – TOKİ / Süpüroğlu – Ortaköy/ Yaraş – Hacıahmet Hatları

…………… Fethiye – Ortaca – Köyceğiz – Dalaman - Datça – Marmaris – Ula İlçeleri İstikametinden Gelen Özel Toplu Taşıma Araçlarının (ÖTTA) Güzergahı