Menteşe İlçesi Toplu Taşıma Hatları Geçici Güzergâh Değişikliği

26.03.2018

Menteşe ilçesi Abdi İpekçi Caddesi üzerinde İkizce yol kesişimi (Kademe Köprüsü) ile Leylak Sokak kesişimine kadar olan kısımda yapılacak olan asfalt çalışmaları nedeni ile 26/03/2018 (Pazartesi) saat 13:00 itibari ile trafiğe kapatılacaktır.

Yol çalışması tamamlanıncaya kadar, Menteşe Yapı Kooperatifi, Şehiriçi-Akyol-Kademe, Menteşe Yapı Kooperatifi – Tıp Fakültesi, Yeşilyurt, Kafaca, Bayır hatlarında toplu taşıma hizmeti sunan toplu taşıma araçlarımız Gidiş güzergâhında, Abdi İpekçi Caddesi, Leylak Sokak (Güneş Evi Yanı), Rıfat Ayaydın Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi istikametini kullanacaktır. Dönüş güzergâhında ise Atatürk Bulvarı, Cevizli Sokak, Rıfat Ayaydın Caddesi istikametinden güzergâhını tamamlayacaktır.