Menteşe İlçesinde Yapılan Yol Çalışması ile İlgili Otobüs Seferlerinde ki Güzergah Değişikliği

17.10.2017

Menteşe ilçesi geçici güzergâh değişikliği;

Gidiş Güzergâhı

Menteşe ilçesinde Yeniköy-Kötekli, TOKİ-Obam-Tıp Fakültesi, Menteşe-Kampüs hatlarını kullanan araçlarımız Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde devam eden yol çalışması nedeni ile yol çalışması tamamlanıncaya Gidiş güzergâhında Stadyum Önünden kalkış yaparak Zübeyde Hanım Caddesi, Atatürk Bulvarı istikametinden Uğur Mumcu Bulvarına (Tayyare Kavşağına) çıkarak güzergâhına devam edecektir.

Dönüş Güzergâhı

Menteşe ilçesinde Yeniköy-Kötekli, TOKİ-Obam-Tıp Fakültesi, Menteşe-Kampüs, Menteşe-Yaraş, Menteşe-Süpüroğlu-Ortaköy ve Menteşe-Hacıahmet hatlarını kullanan araçlarımız Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde devam eden yol çalışması nedeni ile yol çalışması tamamlanıncaya kadar Dönüş Güzergâhında Uğur Mumcu Bulvarı (Tayyare Kavşağı), 125. Sokak, Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesi,  istikametinden (Aylin Karaca Kavşağı) Cumhuriyet Caddesine çıkarak güzergâhına devam edecektir.

(Menteşe-Kampüs araçlarımız Aylin Karaca Kavşağından Hasan Ali Yücel Caddesine girerek güzergâhına devam eder)