Mevcut ve Yeni Yapılacak Kent Mobilyalarının (otobüs durakları, raket, billboard, megalight, vb.) Yapımı, Bakımı ve İşletilmesi Kapsamında 10 (on) yıl süre ile kiraya verilmesi işi

30.12.2020

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının yetki ve sorumluluğunda bulunan mevcut ve yeni yapılacak kent mobilyalarının (otobüs durakları, raket, billboard, megalight, vb.) yapımı, bakımı ve işletilmesi kapsamında 10 (on) yıl süre ile kiraya verilmesi işi 21.01.2021 tarihinde saat 14.00’de Şeyh Mahallesi, Kurşunlu Caddesi, No:1, Kat:2, Menteşe, Muğla adresindeki Büyükşehir Belediye Meclis Salonu’nda İhale Komisyonu (Encümen) huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile ihale edilecektir.

İhale detayları için tıklayınız..