MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İTFAİYE ERİ ALIMI SINAV SONUÇLARI

02.12.2020

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2020 Yılı İtfaiye Eri Alımına başvuran adaylardan Sözlü ve Uygulamalı Sınav sonucunda başarılı olan ve atanmaya hak kazanan adayların listesi belirlenmiştir.

İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği veya Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Ön Lisans Programı mezunu atanmaya hak kazanan aday listesi için Tıklayınız.

Acil Durum ve Afet Yönetimi Ön Lisans Programı mezunu atanmaya hak kazanan aday listesi için Tıklayınız.

Lise ve Dengi Okul Mezunu atanmaya hak kazanan aday listesi için Tıklayınız.

Atanmaya hak kazanan adaylar 25.12.2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığına (Şeyh Mahallesi Koca Mustafa Efendi Caddesi No:5 Menteşe/MUĞLA) aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte atanmak üzere yazılı başvuru yapacaklardır. Başvurular şahsen ya da posta yoluyla yapılabilecektir ancak posta yoluyla yapılacak başvurularda yaşanabilecek gecikmelerden Kurumumuz sorumlu değildir.

Atanmaya hak kazanan adaylardan istenilecek belgeler:

1. Dilekçe (Aday tarafından doldurulup imzalanacaktır.) Dilekçe örneği için Tıklayınız.

2. Diploma aslı veya noter tasdikli örneği

3. Nüfus cüzdanı ve sürücü belgesinin noter tasdikli örneği

4. Sağlık açısından İtfaiye Eri olur ibareli tam teşekküllü hastaneden alınacak sağlık kurulu rapor

5. 6 adet fotoğraf (Vesikalık/Biyometrik)

6. Adli sicil kaydı belgesi (E-Devletten alınabilir.)

7. Askerlikle ilişiği olmadığına dair belge (E-Devletten alınabilir.)

Büyükşehir Belediyemizce yapılacak belge incelemesinden sonra atanmaya hak kazanan adayların atamaları yapılacaktır. Ancak, atama için öngörülen koşullara uymayan, gerekli belgeleri süresi içinde getirmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır.

Sınav başvuru formunda ya da atama işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya belge verdiği tespit edilenlerin sınav sonuçları geçersiz sayılacak ve atamaları yapılmayacak, atamaları yapılmış ise iptal edilecektir. Bu kişiler hiçbir hak talep edemezler.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu veya belge verdiği tespit edilenler hakkında ilgili makamlara suç duyurusunda bulunulacaktır.