MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINA İTFAİYE ERİ VE ZABITA MEMURU ALIMI İLANINA İLİŞKİN SÖZLÜ VE UYGULAMALI SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR

04.06.2021

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı İtfaiye Eri ve Zabıta Memuru Alımı İlanına başvuran adaylardan Sözlü ve Uygulamalı Sınava Girmeye Hak Kazanan Adayların Listesi belirlenmiştir.

LİSE VE DENGİ OKUL MEZUNU İTFAİYE ERİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI  için tıklayınız..

HERHANGİ BİR ÖNLİSANS PROGRAMI MEZUNU İTFAİYE ERİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI için tıklayınız..

İTFAİYECİLİK BÖLÜMÜ ÖN LİSANS MEZUNU  İTFAİYE ERİ BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI için tıklayınız..

LİSANS MEZUNU ZABITA MEMURU BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI  için tıklayınız..

LİSANS MEZUNU ve YDS PUANINA SAHİP  ZABITA MEMURU BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI için tıklayınız..

ÖNLİSANS MEZUNU ZABITA MEMURU BAŞVURU DEĞERLENDİRME SONUÇLARI için tıklayınız..

SINAVA GİRMEYE HAK KAZANAN ADAYLAR;

İlan edilen sınav takvimine uymak zorundadır.

Sınava gelirken Sınav Giriş Belgesini yanlarında bulunduracaklardır. (Başvuruları kabul edilip sınava çağırılan adaylara Büyükşehir Belediyemizce düzenlenecek olan (adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu) "Sınav Giriş Belgesi"nin teminine ilişkin bilgilendirme adayların başvuru esnasında bildirdikleri cep telefon numaralarına SMS olarak gönderilecektir)

Sınav Giriş Belgesi ile birlikte tanıtıcı resimli resmi kimlik belgesi (nüfus cüzdanı, ehliyet pasaport, evlilik cüzdanı vb.) ile spor malzemelerini yanlarında bulunduracaktır.

SINAVIN UYGULAMA BÖLÜMÜNE İLİŞKİN PARKUR BİLGİLENDİRMESİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR

1 - İtfaiye Eri parkuru için tıklayınız..

- Zabıta Memuru parkuru için tıklayınız..