Sağlık Personeli Seyahat Kartı basım işlemleri 28.11.2020 Cumartesi günü aşağıda adresleri belirtilen Kentkart Basım ofislerimizde 08.00- 18.00 saatleri arasında devam edecektir.

27.11.2020

Kentkart Basım Ofislerimize Sağlık Personeli Seyahat Kartı için gerekli evraklarla (Sağlık Çalışanı olarak görev yaptıklarını belirten kurum görev belgesi, Kurum Kimlik Kart, Kimlik Kartı fotokopisi, Bir adet vesikalık fotoğraf ( son 6 ay içerisinde çekilmiş), başvuru esnasında yatırılacak 15,00 TL kart ücreti ) birlikte başvurulması gerekmektedir.

MENTEŞE Emirbeyazıt Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:14 Muğla Büyükşehir Belediyesi 2 No'lu Hizmet Binası
ORTACA Başköprü Mahallesi Gazi Sokak No:23 Ortaca Otogarı Ortaca/MUĞLA
MARMARİS Sarıana Mahallesi Gazi Sokak No:23 Ortaca Otogarı Marmaris/MUĞLA
MİLAS Aydınlık Evler Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı Milas Otogarı Milas/MUĞLA