Stadyum-TOKİ-Tıp, Yeniköy-Kötekli, Kampüs-Menteşe, Yaraş-Menteşe, Menteşe-Ula ve Menteşe-Yenice-Yerkesik Hatlarında Çalışan Araçlarımızda Geçici Güzergâh Değişikliği

30.11.2017

Menteşe ilçesinde Stadyum-TOKİ-Tıp, Yeniköy-Kötekli, Kampüs-Menteşe,  Yaraş-Menteşe hatlarında çalışan araçlarımız Emirbeyazıt Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde, Aylin Karaca Kavşağı ve Tayyare Kavşağında devam eden yol çalışması nedeni ile yol çalışması tamamlanıncaya kadar 119. Sokak, Şehit Asteğmen Yıldıray Çeltikoğlu Caddesi, Hanımeli Sokak, İskender Alper Caddesi, Zihni Derin Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi istikametinden güzergâhına devam edecektir.

Menteşe ilçesinde Menteşe-Ula ve Menteşe-Yenice-Yerkesik hatlarında çalışan araçlarımız Emirbeyazıt Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı üzerinde, Aylin Karaca Kavşağı ve Tayyare Kavşağında devam eden yol çalışması nedeni ile yol çalışması tamamlanıncaya kadar Tayyare Kavşağından Atatürk Bulvarı ve Zübeyde Hanım Caddesi istikametinden güzergâhına devam edecektir.