YATAĞAN OTOGAR - YENİ DEVLET HASTANESİ GÜZERGAHI

15.05.2021

Yatağan ilçesinde, D550 Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bulunan yeni açılan Yatağan Devlet Hastanesine vatandaşların ulaşım ihtiyacının karşılanması amacıyla Yatağan Otogar ve Yatağan Devlet Hastanesi arasında 6-22 Hat kodlu yeni hattımız 17.05.2021 tarihi itibariyle hizmete başlayacaktır. Yatağan Otogar –Yeni Devlet Hastanesi “Gidiş Güzergâhı; Yatağan Otogar – İnönü Bulvarı – Sadi Özcan Caddesi – Cumhuriyet Caddesi – Karaoğlanoğlu Caddesi – 220. Sokak – İnönü Bulvarı – Aydın Muğla Karayolu – Devlet Hastanesi, Dönüş Güzergâhı ise ; Devlet Hastanesi – Kavaklıdere Kavşağı – Aydın Muğla Karayolu – Ahmet Toksöz Caddesi – Karaoğlanoğlu Caddesi – Cumhuriyet Caddesi – Sadi Özcan Caddesi – İnönü Bulvarı – Yatağan Otogar” olarak belirlenmiştir. Yeni Devlet Hastanesine hizmet verecek Belediyemiz toplu taşıma araçlarının güncel sefer hareket saatlerine https://mugla.bel.tr/otobussefersaatleri linkinden ulaşılabilmektedir.