Meclis Canlı

100 Yaş Evi üyelerinden Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


05.09.2018

Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 60 yaş üzeri vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımlarını ve üretkenliklerinin devamını sağlamak amacıyla oluşturularak geçtiğimiz Nisan ayında faaliyete başlayan Nilüfer Caner 100 Yaş Evi üyesi vatandaşlar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 100 Yaş Evi’nde kitap okuma günleri, yazlık sinema günleri, geleneksel sanat günleri ve kuşaklar buluşuyor etkinlikleri gibi farklı aktiviteler yapılarak 60 yaş üstü vatandaşların sosyal hayata daha fazla katılımları sağlanıyor.  Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde verilen hizmetlerden ve etkinliklerden duyulan memnuniyeti dile getiren 100 Yaş Evi Üyeleri ziyaret sırasında geleneksel sanat gününde yapılan ebru çalışmasını da Başkan Gürün’e hediye ettiler.

Başkan Gürün; “100 Yaş Evi farklı aktivitelere ev sahipliği yaparken dede-torun ilişkisi ile kuşakları da buluşturuyor”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 100 Yaş Evi Üyeleri ziyaretinde, yaşlarının en olgun çağındaki, tecrübeli, farklı aktiviteler ile sosyal hayata daha fazla katılmak isteyen 60 yaş üstü vatandaşlarla genç kuşakların buluşma, konuşma, kaynaşma noktası olan 100 Yaş Evi’nin kısa sürede amacına ulaştığını söyledi ve kendisine hediye edilen ebru çalışması için 100 Yaş Üyeleri’ne teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Muğla merkezde faaliyete geçirdiğimiz 100 Yaş Evimiz ile emekliliğini geçiren, sosyal aktivitelerde yer almak isteyen, kahve kültürü de pek olmayan vatandaşlarımızın bir araya gelebileceği bir ortam yaratmak istedik. Bu tesiste kitap okuma günleri, yazlık sinema günleri, geleneksel sanat günleri yanında kuşaklar buluşuyor ile dede-torun ilişkilerini güçlendirmek, geçmişle gelecek arasında tecrübe ilişkilerini kurmayı amaçladık. Vatandaşlarımızın bu hizmetten memnuniyeti, keyifli vakit geçirmeleri, çeşitli eserler üretmeleri ve en önemlisi de günümüzde azalan dede-torun ilişkilerini tekrar eskisi güçlendiğini görmek bizleri mutlu ediyor. 100 Yaş Evi Üyeleri’mize el emeği ebru çalışması hediyeleri ve ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.