Meclis Canlı

18 Büyükşehir Belediyesi Personeli Görevde Yükseldi


16.12.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi çalışanlarından Görevde Yükselme Sınavı’nda başarılı olan 18 personele başarı belgeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi personelinden 22 kişi, Mahalli İdareler Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik hükümlerine göre İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ile Anadolu Üniversitesi arasında yapılan protokol çerçevesinde 04.10.2015 tarihinde gerçekleştirilen görevde yükselme sınavına girdi. Şef kadrosu ve uzman kadrosu için görevde yükselme sınavına girerek başarılı olan 18 personele başarı belgeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan vekili Cumhur Çoban, Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter V. Hüseyin Daşgın, Genel Sekreter Yardımcısı Mahmut Nayır, Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı tarafından verildi.



Vatandaşlarımıza En İyi Hizmeti Vermek İçin Daha Çok Çalışmalıyız

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla ili genelinde birçok konuda vatandaşları için hizmet üreten Büyükşehir Belediye personelinin alanları ile ilgili her konuda bilgili olması gerektiğini söyledi ve görevde Yükselme Sınavında başarılı olan personelini tebrik etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Değişen yerel yönetimler yasasından sonra Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımız için birçok alanda hizmet üretiyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi, kaliteli, doğru hizmeti vermek için bütün personelimize sorumluluk düşüyor. Düzenlediğimiz hizmet içi eğitimlerle de personelimizin eğitimlerine devam ediyoruz. Sizlerde alanınızla ilgili ya da farklı alanlarda okumalı, öğrenmeye devam etmelisiniz. Görevde Yükselme sınavındaki başarınız için sizleri tebrik ediyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum.” dedi.