Meclis Canlı

18.Bayındır Çiçek Festivali Sona Erdi


05.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, çiçeğin kenti Bayındır’da düzenlenen ve bu yıl 18.si yapılan Bayındır Çiçek Festivaline katılarak stant açtı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin onur konuğu İl olarak katıldığı 18. Bayındır Çiçek Festivali 5 gün boyunca düzenlenen çeşitli etkinlikler ile sona erdi. Festivaldeki Muğla Büyükşehir Belediyesi standını,  İzmir Valisi Mustafa Toprak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Bayındır Kaymakamı Barbaros Baran, CHP İzmir Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, çeşitli kamu kurumları ve sivil toplum örgütleri ziyaret ettiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salih Tufan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “5 gün süren festival boyunca açık olan standımıza ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Standımıza gelen ziyaretçilere, Muğlamız, Büyükşehir Belediyemiz ve hizmetlerimiz hakkında bilgiler verdik.”