1.Kitap Fuarı 28 Kasım’da Başlıyor

27.11.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi 1. Kitap Fuarı 28 Kasım Cuma günü başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen 1. Kitap Fuarı’na 24 yayın evi katılacak. Fuarda ayrıca yazarlar, akademisyenler, üniversite kütüphaneleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarına da yer verilecek.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan vekili Ali İnan tarafından yapılan açıklamada Kitap Fuarı’nın amacının Muğla ve ilçelerinin kültür yaşamına katkıda bulunacak projelere katılımlarını sağlamak ve sonunda üretim sürecine katkıda bulunacak bir platform yaratarak seçkin bir kitap fuarı haline getirmeyi amaçlamak olduğunu belirtti.

28 Kasım- 7 Aralık tarihleri arasında açık olan 1. Kitap Fuarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde kitapseverlerle buluşacak.