Meclis Canlı

1.Liselerarası Tiyatro Şenliği


28.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 1. Liselerarası Tiyatro Şenliği başlıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ve gençlerin sahne alacağı 1. Liselerarası Tiyatro Şenliği, 30 Mayıs Cumartesi günü saat; 20.30’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde başlıyor. 30 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan şenlikte 7 oyun sahnelenecek.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkan V. Hasan Basri Yücedağ, tiyatro şenliğine başvuruda bulunan tüm okullara ve liselerin tiyatro topluluklarına teşekkür ettiğini söyledi. Yücedağ; “Şenlik, farklı organizasyon yapısına sahip tiyatroların; buluşması, deneyim paylaşması, ortak sorunların konuşulması gibi benzeri konuların da fikir alış verişiyle Muğla’nın ilgi odağı olacağını düşünüyorum. 7 lisenin başvuruda bulunmasıyla oluşan bu etkinliğin önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı bir organizasyona dönüştürülmesi planlanıyor.” dedi.

1.Liselerarası Tiyatro Şenliği, 9 Haziran 2015 Salı günü saat;14.00’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.