Meclis Canlı

23 Nisan Çocuk Şenliği Satranç Turnuvasıyla Sona Erdi


02.05.2016



Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirdiği Spor Etkinlikleri Satranç Turnuvasıyla sona erdi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen Satranç Turnuvası, Küçükler, Minikler, Açık, Yıldız ve Mini Minikler kategorilerinde 210 sporcunun katılımıyla Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Satranç Turnuvası sonucunda dereceye giren sporculara kupa, etkinliğe katılan sporculara madalya ve katılım belgesi, hakemlere de teşekkür belgesi takdim edildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Muğla Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Spor Etkinlikleri Satranç Turnuvasına katılan tüm sporculara, velilere, satranç hakemlerine, Satranç İl Temsilciğine ve İlçe Temsilcilerine teşekkür etti.



Satranç Turnuvasının açılışında konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında Büyükşehir Belediyesi olarak tenisten güreşe, teakwondodan satranca bir çok spor etkinliği düzenledik. 13 ilçemiz ve çevre illerden çocuklarımız şenliğe katılarak birbirlerini tanıdılar ve sportmence mücadele ettiler. Birlik ve beraberlik içerisinde 23 Nisan’ı doyasıya kutladılar. Emeği geçen herkese, turnuvalarımıza katılan çocuklarımız ve ailelerine çok teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımız için daha fazla etkinlikler yapacağız ve tüm ilçelerimizden her türlü branşta sporcu yetiştirmek için çalışacağız. “ dedi.