23 Nisan Muğla’da Coşkuyla Kutlanacak

21.04.2016

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuk Şenliği etkinliği ile kutlayacak.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’da Sosyo-Kültürel alanda düzenleyeceği Çocuk Şenliği etkinliğinde birçok eğlenceli, farklı oyunlar, yarışmalar ile çocukları bir araya getirecek ve 23 Nisan’ı tam anlamıyla kutlayacak. 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde geleneksel oyunların yanında, origami yüz boyama, dev jenga, elma yakalama, mini golf, balık tutma, tekne yarışması, minion devirme, balon patlatma, zıp zıp, kaydırak gibi birbirinden farklı ve eğlenceli oyunlarla çocukları karşılayacak olan Muğla Büyükşehir Belediyesi ayrıca yayın hayatına 23 Nisan’da başlayacak olan ve çocuklar için hazırlanan TOPAÇ Çocuk Dergisi’ni de katılımcılara dağıtacak. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün de katılarak çocuklarla 23 Nisan Bayramı’nı kutlayacağı Çocuk Şenliği’nde daha birçok farklı oyun, sürprizler katılımcıları bekliyor.

“23 Nisan’ı Bayramın Sahipleri İle Birlikte Kutlayacağız”

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Muğla’da tam anlamıyla çocuklarla kutlamak için bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün bütün çocukları bu anlamlı günde Çocuk Şenliği etkinliğine davet etti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Ulusal bayramlarımız tarihleri itibari ile Türkiye Cumhuriyeti’nde bizleri bir araya getiren, birlikte olduğumuz özel günlerdir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bütün dünya çocuklarına armağan ettiği ilk ve tek bayramdır. Bu anlamlı günde Muğlamızda bütün çocuklarımızı bir araya getiriyor, onların bu özel gününü bayram havasında geçirmelerini, doyasıya eğlenmelerini istiyoruz.” dedi.