23 Nisanda Devleşen Minik Adımlar

26.04.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde ‘Muğla’nın Minik Adımları’ etkinliği gerçekleştirildi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılan vatandaşlarımızın yoğun katılım gösterdiği etkinlikte Muğla Yöresi Zeybek Gösterisi, Bodrum Yöresi Dans Gösterisi, Klasik Bale Polka Gösterisi, Teke Yöresi Dans Gösterisi, Grease Lightning Dans Gösterisi, Jive Dans Gösterisi, Grease We Go Together Dans Gösterisi, Karadeniz Yöresi Dans Gösterisi, Final Dansı ve Ritim Gösterisi sergilendi.

İzleyenlerin beğenisini kazanan etkinlik sonunda Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün tarafından konservatuvar eğitmenlerine çiçek takdim edildi.