Meclis Canlı

4. Ulusal Karikatür Yarışması Başvuruları 24 Mayıs’ta Sona Eriyor


14.03.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin “Su Hayattır” teması ile dördüncüsünü düzenleyeceği ulusal karikatür yarışmasının başvuruları 24 Mayıs’ta sona eriyor.

Çeşitli etkinliklerle karikatüristler ve karikatür severleri bir araya getiren Muğla Büyükşehir Belediyesi, ulusal karikatür yarışmasının bu yıl dördüncüsünü düzenliyor. Amatör ve profesyonel herkesin katılabileceği yarışmanın jürisinde Gürbüz Doğan Ekşioğlu (Yrd. Doç. Yeditepe Ün. Öğrt. Gör.-Karikatürcü), Şevket Yalaz (Karikatürcü), Sait Munzur (Karikatürcü), Savaş Ünlü (Mizah Yazarı), A. Kadir Uslu (Karikatürcü), Mehmet Selçuk (Karikatürcü-Koordinatör) ve Büyükşehir Belediyesi temsilcisi yer alıyor. 24 Mayıs 2018’de başvurusu bitecek olan yarışmada ilk üçe girenlerin yanı sıra üç kişi de mansiyon ödülü alacak. 18 yaş altı kategoride yarışan iki yarışmacı ile birlikte bu yıl bir kişi de Turan Özdemir Özel Ödülü’nü alacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler yarışma şartnamesine www.mugla.bel.tr adresinden ulaşabilecek. Yarışmacıların şartnameye uygun olarak hazırlanmış eserlerini Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Menteşe-Muğla adresine ulaştırmaları gerekiyor.


Şartname:


https://mugla.bel.tr/duyuru/mugla-buyuksehir-belediyesi-4-uluslararasi-karikatur-yarismasi-2018