43. Turizm Haftasında Sosyal ve Kültürel Farkındalık

02.05.2019

Muğla Büyükşehir Belediyesi, turizm konusunda farkındalığı artırmak, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi.

27 Nisan tarihinde Fethiye Çalış Plajında Turizm Haftasına öğrencilerin katılımını sağlamak ve öğrencilerin turizm açısından sosyal sorumluluk bilinçlerinin geliştirilmesi amacıyla plaj temizliği etkinliği yapıldı.

Plaj temizliği etkinliğinin ardından etkinliğe katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı öğrencilerine Kıyıdan Kırsala Turizm anlayışından hareketle ilimizin tarihi ve kültürel yerlerini tanıtmak amacıyla Fethiye Kayaköy Kültür Gezisi düzenlendi.