5 Ayda 130 bin Yolcu

04.12.2014

Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan MUTTAŞ, Milas-Bodrum Havaalanı ve Dalaman Havaalanına 5 ayda 130 bin yolcu taşıdı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan MUTTAŞ, yaz turizm sezonunda havaalanlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle başlattığı yolcu taşımacılığında 5 ay gibi kısa bir sürede 130 bin yolcuya hizmet verdi.

Milas-Bodrum Havaalanı ve Dalaman Havaalanına otobüs seferleri düzenleyen MUTTAŞ, Menteşe’den 46 bin, Bodrum merkezden 68 bin olmak üzere Milas-Bodrum Havaalanına toplam 114 bin yolcu, Fethiye ve Marmaris’ten Dalaman Havaalanına da toplam 16 bin yolcu taşıdı.

MUTTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Ünsal konu ile ilgili yaptığı açıklamada başlatılan bu hizmetten vatandaşların çok memnun olduğunu belirtti. Ünsal; “ Hem Muğlalıların hem de Muğla’ya gelen misafirlerimizin havaalanlarına güvenli ve daha hesaplı yolculuk yapmaları bizim için çok önemli. Önümüzdeki sezon içinde Menteşe’den Dalaman Havaalanı’na seferlerimizi de hizmete sokacağız.” şeklinde konuştu.