Meclis Canlı

6245 Sayılı Harcırah Kanunu Eğitimi Düzenlendi


07.05.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı, hizmet içi eğitim programları düzenlemeye devam ediyor.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından Büyükşehir, İlçe Belediyeleri ve MUSKİ personellerine 6245 sayılı Harcırah Kanunu eğitim semineri düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediyesinde görev yapan İç Denetçi Rıfkı Bitek tarafından verilen eğitimde personellere, kanununkapsamı, memuriyet mahallinin kapsadığı alan, hangi durumlarda harcırah verileceği, yol masrafı ve yevmiyenin nasıl hesaplandığı konularında bilgiler verildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen eğitim seminerine toplam 84 personel katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “ Düzenlenen hizmet içi eğitim programları oldukça faydalı ve verimli geçiyor. Daire Başkanlığımız olarak Mayıs ayı içerisinde planladığımız diğer hizmet içi eğitim programlarımız, 13 Mayıs’ta Mevzuat ve İçtihat Programı (Sinerji Hukuk Yazılımları), 20 Mayıs’ta Dilekçe Hakkının Kullanılmasına Dair Kanun ve 25 Mayıs’ta Belediyelerde Etik Davranış İlkeleri ile ilgili konularda düzenlenecek.”