9. Hızırşah etkinliği beğeni topladı

01.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Datça Belediyesi’nin katkılarıyla Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Cemevi tarafından 27-29 Temmuz tarihlerinde 9. Hızırşah etkinliği düzenlendi.

Ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça Belediyesi ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı’nın işbirliğiyle Datça ilçesinde 9. Hızırşah etkinliği gerçekleştirildi.

27 Temmuz günü Hızırşah Hacetevi Tepesinin ziyaret edilmesiyle başlayan etkinlikler lokma paylaşımı ve “Alevi İslam İnanç Hakları ve AİHM Kararları” isimli panel ile devam etti. Etkinliklerin son günü ise Datça Amfitiyatroda ücretsiz halk konseri verildi. Konserde Leyla Ünver, Erdoğan Doğan, Eylem Egin, Taner Özsoy ve Özlem Ceylan sahne aldı.