“AB Hibe Kaynaklarına Giriş ve Proje Döngü Yönetimi” Eğitimi Düzenlendi

11.03.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından kurum içi “AB Hibe Kaynaklarına Giriş ve Proje Döngü Yönetimi” eğitimi düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen ve gün boyu süren eğitimde Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan Gökhan Turgut Ünal ve Hakan Atçakan tarafından katılımcılara sunum yapıldı. Gerçekleştirilen kurum içi eğitime toplam 46 kişi katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ali Zağlı eğitimin açılış konuşmasında; “AB Hibe Kaynaklarına Giriş ve Proje Döngü Yönetimi eğitimini düzenlemekteki amacımız, personellerimize bu tarz projelerin nasıl yapıldığını yolunu göstermek ve bu konuda hazırladıkları proje tekliflerini değerlendirerek iç dinamiğimizi harekete geçirmektir.” dedi.