Meclis Canlı

Açık Hava Tiyatro günleri devam ediyor


06.08.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği açık hava tiyatro günleri, ‘Bize Gülmek Lazım 2’ ve ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ adlı tiyatro oyunları ile Menteşe ve Ortaca ilçelerinde devam etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Muğlalı sanatseverleri tiyatro ile buluşturmaya devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında düzenlediği açık hava tiyatro günleri, ‘Bize Gülmek Lazım 2’ ve Hisseli Harikalar Kumpanyası’ adlı tiyatro oyunları ile Menteşe ve Ortaca ilçelerinde devam etti.

24 Temmuz Salı günü Menteşe ilçesi Bayır Mahallesi Pazar Yeri’nde sergilenen  ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ adlı tiyatro oyunu ile Ortaca ilçesi Dalyan Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda sahnelenen tek perdelik ‘Bize Gülmek Lazım 2’ adlı oyuna tiyatro severler büyük ilgi gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz kültür etkinlikleri kapsamında düzenlenen açık hava tiyatro günleri, 7 Ağustos tarihinde Kavaklıdere ilçesi Çayboyu Mahallesi’nde tekrar ‘Hisseli Harikalar Kumpanyası’ adlı tiyatro oyununun sahnelenmesi ile devam edecek.