Meclis Canlı

Akyaka Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği’nden Başkan Gürün’e Ziyaret


01.12.2015

Akyaka Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Akyaka Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Uyanık ve dernek üyeleri, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni kurulan derneklerini ve kuruluş amaçlarını anlattılar. Akyaka’da faaliyet gösteren esnaf ve işletmecilerin yaşanan bazı sıkıntılar nedeniyle bir araya gelerek Akyaka Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği’ni kurduklarını söyleyen dernek üyeleri, derneklerini tanıtmak ve derneğin faaliyetlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü de aralarında görmek istedikleri için nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirttiler.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’nın Ula İlçesi’ne bağlı Akyaka’da faaliyet gösteren işletmeciler ve esnafın bir araya gelerek birlikte dernek çatısı altında çalışmalar yapmasının önemli olduğunu söyledi ve dernek üyelerine ziyaretleri için teşekkür etti.