Alev Alan Yolcu Otobüsüne Anında Müdahale

12.07.2018

Datça İlçesinden hareket eden yolcu otobüsü motorunda meydana gelen arıza nedeniyle alev aldı. Yol ortasında yanmaya başlayan otobüsten çıkan alevler ormanlık alana sıçradı. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi çıkan yangına kısa sürede müdahale etti ve yangını büyümeden söndürdü.

Marmaris İlçesinden hareket eden yolcu otobüsü Datça İlçesi yönüne doğru seyir halindeyken motorunda oluşan arıza nedeniyle yanmaya başladı. Marmaris Datça yolu 26. Kilometresi Balıkaşıran mevkiinde çıkan yangın sonrası yolcular hemen tahliye edildi. Otobüste başlayan yangın yol kenarındaki ormanlık alana sıçradı. Vatandaşların durumu bildirmesi üzerine harekete geçen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, yangına kısa sürede müdahale etti. Ormanlık alanındaki alevleri kontrol altına alan ekipler, yolcu otobüsüne de müdahale ederek soğutma çalışmalarının ardından yangını söndürdü.