Meclis Canlı

Alternatif Turizm Paneli


28.04.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi işbirliği ile organize edilen “Alternatif Turizm Paneli” düzenlendi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin organize ettiği panel, 21 Nisan Salı günü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesinde düzenlendi. Moderatörlüğünü, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar’ın yaptığı Alternatif Turizm Paneline, Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Alper Aslan, TÜRSAB Marmaris ve Bodrum Yürütme Kurulu Başkanları ile Otel Müdürleri konuşmacı olarak katıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan panelde yaptığı konuşmasında, Daire Başkanlığı’nın yürütmüş olduğu faaliyetlerden bahsederek turizm ve tanıtım konusunda Büyükşehir Belediyesi olarak Kültür Turizmi, Spor Turizmi, Sağlık ve Kaplıca Turizmi çalışmaları ile ilgili panele katılanlara bilgiler verdi.