Meclis Canlı

Altı Nokta Körler Derneği’nden Başkan Gürün’e Teşekkür Ziyareti


25.12.2018

Fethiye Altı Nokta Körler Derneği Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Mehmet Üstün ve yönetim kurulu üyeleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün’ü ziyaret ederek bugüne kadar Muğla’ya ve dezavantajlı gruplar için yaptığı hizmetler için teşekkür plaketi takdim ettiler. Ayrıca önümüzdeki yerel seçimlerde Başkan Gürün’ün tekrar Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adayı gösterilmesinin de kendilerini çok mutlu ettiğini belirttiler.

Mehmet Üstün; “Başkan Gürün’ün yeniden aday gösterilmesinden, hizmetlerin devam edeceğinden dolayı çok mutluyuz”

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Mehmet Üstün yönetim kurulu üyeleri ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi ve Başkan Gürün’ün tekrar aday gösterilmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Mehmet Üstün; “Muğla, Büyükşehir Belediyesi olunca hızlı bir şekilde teşkilatlanmasını tamamlayan sayın başkanımız Muğla’ya hizmet vermeye başladı. Kısa zamanda Türkiye’de ilk olan hizmetleri ve biz dezavantajlı gruplar için de çağdaş anlayışlı projeleri Muğlamızda hayata geçirdi. Muğla’mıza başarı ile hizmet eden başkanımızın tekrar aday gösterilmesi bizleri çok mutlu etti. Kendilerini yeniden aday olması ve hizmetlerinin devam edecek olması nedeniyle kutluyorum. Bizler çok mutluyuz, gittiğimiz toplantılarda, Ankara’da Muğlamızdaki hizmetleri anlatıyoruz. Sayın Başkanımıza Muğlamıza ve bizler için yaptığı hizmetler için yönetim kurulu adına teşekkür plaketi takdim ediyorum.” dedi.

Başkan Gürün; “Muğlamız için daha yapacak çok işimiz, gerçekleştirecek hayallerimiz var.”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Altı Nokta Körler Derneği’ne ziyaretleri ve plaket takdimleri için teşekkür etti. Muğla’da Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaş odaklı, sosyal, çağa uygun, yaşadıkları şehri koruyan, güzelleştiren, değer katan hizmetleri hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Gürün vatandaşların bu hizmetlerden memnuniyetinin, yüzlerindeki gülümsemenin kendileri için en büyük mutluluk olduğunu belirtti. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün; “Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi Başkanı’mıza ve yönetim kuruluna ziyaretleri, plaket takdimleri ve güzel sözleri için teşekkür ediyorum. Sizlerle aramızda sevgi ve güven bağı var.  Muğlamız için yaptığımız güzel hizmetlerin hepsini birlikte konuşarak, karar vererek sizlerle birlikte yaptık. Sizlerin yüzünüzdeki gülümsemede, mutlulukta ufacık bir katkımız varsa bu bizler için yeterli. Muğlamız için daha yapacak çok işimiz, gerçekleştirecek hayallerimiz var. Yerel yönetimler olarak yaşadığımız şehri koruyan, güzelleştiren, değer katan, vatandaş odaklı, sosyal hizmetlere önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.” dedi.