Antrenör Adayları Eğitime Başladı

22.09.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu Taşkın Yılmaz Grassroots C Antrenörlük Kursu 19 Eylül’de başladı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Düğerek Sosyal Tesisleri’nde yapılan ve 28 Eylül’de sona erecek olan kursun açılış töreni 19 Eylül’de yapıldı. Açılış törenine katılanlar arasında ilk milli futbolculardan olan ve adı kursa verilen Taşkın Yılmaz da yer aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından atanan UEFA Antrenör Eğitmenleri Coşkun Süer ve Muammer Birdal yönetiminde gerçekleşen kursta il genelinde 30 kişi eğitim görüyor. Salon eğitimlerinin yanı sıra kursiyerler Düğerek Stadında saha uygulamalarını yapıyor.

Kursun sonunda yapılacak sınav sonrasında kursu başarıyla bitiren adaylar amatör futbol faaliyetlerinin her yaş grubunda teknik adam, en üst kadınlar ligi dışında liglerde teknik sorumlu ve tüm kadın liglerinde antrenör olarak görev yapabilecekler.