Meclis Canlı

“Araç Takip, Geçmiş İzleme ve Raporlama” Eğitimi Düzenlendi


03.08.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Daire Başkanları ve ilgili personellere “Araç Takip, Geçmiş İzleme ve Raporlama” konulu eğitim semineri düzenledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından ihale süreci tamamlanan Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile ilgili olarak Daire Başkanları ve ilgili personellere “Araç Takip, Geçmiş İzleme ve Raporlama” konulu eğitim semineri düzenlendi. Toplam 7 oturumda düzenlenen eğitim seminerine 36 personel ve Daire Başkanları katıldı ve her kullanıcıya özel kullanıcı adı ve şifreler sistem üzerinden tanımlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Alper Kolukısa konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “İhale süreci tamamlanan Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemi üzerinden aracın anlık izlenmesi, o araca ait istenilen gün yada günlere ait kullanım bilgileri, hız ihlalleri, rölanti süreleri, duraklama süreleri, yakıt seviyeleri, kilometre bilgileri, geçmiş izleme yapılarak rota bilgilerine ve varsa kural ihlallerinin detaylı raporlandırılmalar yapılabiliyor. Ayrıca vatandaşlarımızdan Muğla Büyükşehir Belediyesi araçlarına yönelik gelen şikayetlerde de detaylı incelemeler yapılarak sağlıklı sonuçlar elde edilebiliyor ve sistem üzerinden programlanan alarmlar ile sürücüler anında uyarılarak daha iyi hizmet verilmesi sağlanıyor. Muğla Büyükşehir Belediyemize ait deniz ve kara araçlarının izlenme ve raporlama çalışmalarına da başlandı.”