“Aşk Bir Şey Değildir” tiyatro oyunu izleyenleri büyüledi

28.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Hayalet Tiyatro tarafından düzenlenen “Aşk Bir Şey Değildir” tiyatro oyunu izleyenleri büyüledi.

27 Nisan Perşembe günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelen oyuna tiyatro severler büyük ilgi gösterdi. Hüzünlü bir evlilik komedisi olan “Aşk Bir Şey Değildir” oyunu izleyenlerden tam not aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden oyunla ilgili yapılan açıklamada: “ Sahnelenen oyun vatandaşlarımız tarafından çok beğenildi. Amacımız sanatı ve sanatçıyı halkımızla daha çok buluşturabilmek. Bu amacımıza ulaşmak için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Bundan sonra da tüm ilçelerimizde etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir.” İfadeleri yer aldı.