Meclis Canlı

Atatürk Kupası Hentbol Turnuvası Sona Erdi


09.11.2015

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve tüm ilçeleri kapsayan Atatürk Kupası Minik Kızlar Hentbol Turnuvası sona erdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından 07 Kasım Cumartesi günü Menteşe İlçesi Düğerek Sosyal Tesisleri ve Spor Salonunda düzenlenen Atatürk Kupası Minik Kızlar Hentbol Turnuvasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Birbirinden zevkli maçlara sahne olan turnuvada birinciliği Fethiye Belediyespor, ikinciliği Muğla Büyükşehir Belediyespor, üçüncülüğü Bodrum Yalıkavakspor ve dördüncülüğü Milas Belediyespor takımları kazandı. Atatürk Kupası Hentbol Turnuvası sonunda dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Cumhur Çoban, Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan ve 1. Lig Hentbol Takım Antrenörü  Gökhan Ceyhan tarafından takdim edildi.



Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm Gençlik ve Spor Dairesi Başkan V. Ali İnan konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Altyapı takımlarımız ile bu tür Hentbol Turnuvalarını tüm ilçelerimizi kapsayacak şekilde 2016 yılı için düzenlemeyi planlıyoruz. Hentbol turnuvamıza katılan tüm takımlara ve spor severlere teşekkür ediyorum.”