Ayın Şoförü Ödülü Osman Altınsoy’a

30.05.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından her ay verilen “Ayın Şoförü” ödülünü bu kez taksi şoförü Osman Altınsoy aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında güvenli sürüş tekniklerini uygulayan, vatandaşlar tarafından beğenilen ve memnuniyet duyulan araç şoförleri içerisinden seçilerek her ay bir şoför belirleyerek “Ayın Şoförü” ödülünü veriyor. Bu ay ödülü aracındaki düzene dikkat eden, sosyal medya ağlarından müşterileri ile iletişime geçen, araçtaki kameraları ile yolcularına güvenli bir yolculuk sağlayan ayrıca şehit ve gazi ailelerini ücret almadan ulaşımını sağlayan taksi şoförü Osman Altınsoy aldı.

Osman Altınsoy “Ayın Şoförü” ödülünü Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hida Kılıç’tan aldı.