Bahar Konserleri Datça’dan Başladı

29.05.2017

85’inci Uluslararası Karavan Festivali etkinlikleri kapsamında Datça’da bahar konserlerinin startını veren Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, dinleyicilerine güzel bir akşam yaşattı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası 85’inci Uluslararası Karavan Festivali etkinlikleri kapsamında Datça’da konser verdi. 25 Mayıs’ta gerçekleşen konsere çok sayıda vatandaş katıldı. Perşembe akşamı Datça’daki konser ile bahar konserlerine start veren orkestra, karavan tatilcileri ve festivale katılanlara güzel anlar yaşattı.

Konu hakkında Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Baharın gelmesiyle birlikte açık hava etkinliklerimizi başlattık. Ülkemizin en güzel doğasına sahip şehirlerinden biri olan Muğla’mızın tüm ilçelerinde düzenleyeceğimiz açık hava etkinliklerinin ilkini Datça’da gerçekleştirdik.” İfadeleri yer aldı.