Bahar Kupası Turnuvası Çekişmeli Maçlara Sahne Oluyor

20.04.2017

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Yatağan Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirilen Yatağan Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası çekişmeli maçlara sahne oluyor.

Yatağan Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası Yatağan ilçesine bağlı 31 mahalleden katılan 35 takımın mücadeleleriyle 5 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecek. Bu yıl ilki düzenlenen Yatağan Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası çekişmeli maçlara sahne oluyor.

Şeref, Çakırlar, Gökpınar, Bencik Çamlıca, Yayla, Bozarmut, Zeytinköy,  Cumhuriyet, Destin, Konak, Şahinler, Akgedik, Turgutlar,Madenler, Akyol, Akyol Armutlu Tarla, Atatürk, Elmacık, Katranc, Kadıköy, Dere, Bozüyük, Eskihisar, Kavak, Bencik, Turgut, Yeni Mahalle, Yeşilbağcılar, Gökgedik, Cazgırlar ve Kafaca Mahallelerinden takımların katılımıyla devam eden Yatağan Bahar Kupası Halı Saha Turnuvası 5 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak final maçı ve ödül töreniyle sona erecek.