Bakımlar bu kez bayram için yapıldı

14.06.2018

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Evde Bakım Hizmeti kapsamında yapılan genel bakımlar bu kez bayram için yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde başarılı bir şekilde sürdürülen evde bakım hizmeti kapsamında bayram öncesinde ziyaretler arttırıldı. Bu güne kadar 13 bin 636 haneyi ziyaret eden personel tarafından bayram öncesinde yapılan ziyaretlerle tüm hastaların kişisel bakımlarını yaparak bayram hazırlıkları yaptırıldı.

Alanında uzman personel tarafından il genelinde bu güne kadar 119 bin 700 tıbbi müdahale yapılırken, 5 bin 793 saç tıraşı, 17 bin 717 sakal tıraşı, 5 bin 15 silme banyosu ve 4 bin 70 genel bakım hizmeti verildi. 19 bin 16 hastanın da il genelinde nakli sağlandı.

Yapılan ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve personeline teşekkürlerini ilettiler.