Başarılı Sporcular Başkan Gürün’ü Ziyaret Etti

13.11.2015

10 Kasım'da Atatürk'e Saygı Gençlik 23.Yol Koşusu'na katılan ve dereceye giren Muğla Büyükşehir Belediyesi veteran sporcuları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni  veteran sporcuları Fikret Akay, Mesut Güler, Osman Eryılmaz, Adem Aydın, Mehmet Yekta Küçükyılmaz, Yusuf Üzer, Gülay Şaplak, turnuvalarda kazandıkları kupalar ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Türkiye genelinde yapılan turnuvalarda Muğla’yı ve Muğla Büyükşehir Belediyesi’ni temsil etmeye çalıştıklarını söyleyen başarılı sporcular, kendilerine her türlü desteği sağlayan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ettiler.